پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ مرداد ۱۳۸۸، ۲۰:۳۵

جلوه‌هایی تازه از تلفیق نقاشی و موسیقی در صبا

نمایشگاه "خنیانگاره‌ها"ی علی باقرزاده آذر روز 27 مردادماه در موسسه صبا افتتاح می‌شود و جلوه‌هایی از تلفیق نقاشی و موسیقی ایرانی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه خنیانگاره‌ها شامل آثاری از این هنرمند ایرانی است که با شیوه‌ای ابداعی و خلاق از طریق نوع ترکیب‌بندی رنگ و با نزدیک شدن به ترسیم حس و ضرباهنگ درونی و ریتم پنهان آن به تلفیق نقاشی و موسیقی پرداخته است.

باقرزاده آذر هدف خود را از ارائه این آثار و دست زدن به این تجربه شناخت رنگ‌های ایرانی از طریق موسیقی و هنر درک عمیقتر ضرباهنگ‌ها و مایه‌های موسیقی از راه کشف درونی رنگ‌ها و نقشمایه‌های اصیل ایرانی عنوان کرده است.

کد خبر 931500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha